Autentificare
Adresa de Email

Parola

Cerere ofertă


Lacuri ACRILICE  universale

Lacurile acrilice solubili în solvenþi sunt rezistente la acþiunea apei. Se recomandã lãcuirii   unor suprafete care înainte au fost finisate în culori clare , vii (ex. albastru). Aceste lacuri de bazã  din start îngãlbenesc  culorile ( albastrul va deveni verde, etc.)  Lacurile acrilice au rezistente fizice si chimice bune. Grunduri acrilice de umplere:

LUA 93LUA 17209

Seria LEC 8570
_____________________________________________________________________________

LUA 93 - Lacul universal

LUA 93 este un produs de douã componente, se utilizeazã exclusiv cu întãritori. Avantajul produsului fatã de lacurile PU constã în durata de utilizare mai îndelungatã.

_____________________________________________________________________________

LUA 17209 -   Lacuri universale cu efecte naturale

Produsul LUA 17209  cu gradul de luciu supermat  (3 gloss) prin luciul si culoarea vie poate crea efectul lemnului natural netratat, în timp ce suprafata este acoperitã cu o peliculã de duritate  9H.  Lacul  este incompatibil cu baiþuri, de aceea, dacã totusi este nevoie de o baituire prealabilã,  se recomandã  controlul compatibilitãtii.

_____________________________________________________________________________

LEC 8573-8575 - Lacuri nitro- acrilice combinate universale.

Elementele seriei sunt   de unicomponenþi si astfel nu necesitã întãritori. Prezintã rezistente mai scãzute, decât tipul  LUA 93. Produsul satisface prescripþiile noi editate de  Camera Germanã de Inginerie , cu privire la  materiale flamabile (care se ard)  in crematoriu.

LEC 8573 - LEC 8574 - LEC 8575

Vopsele ACRILICE de acoperire

Vopselele  acrilice  de acoperire se pot aplica usor pe suprafete,  au rezistenþe fizice si chimice bune. Solvenþii lor sunt toxice. Din aceste vopsele acrilice de acoperire nu detinem un stoc, la cererea dumneavoastrã noi  le preparãm "proaspãt"  pe loc, dupã opþiune. Vã atragem atenþia, cã la MILESI se pot obþine numeroase nuanþe de culori. În cazul vopselelor de acoperire Dumneavoastrã puteþi sã alegeþi din numeroase cataloage de culori. Vã recomandãm cataloagele Y2K, NCS, RAL pentru vopsele.Dacã nici-o culoare nu vã potriveste, puteþi comanda culoarea doritã. În acest caz, culoarea si luciul mostrei  adus de dumneavoastrã, noi vã reproducem pe o  suprafaþã de bazã doritã.În cazul utilizãrii vopselelor  clare, vii la culoare,  vã recomandãm utilizarea grundului corespunzãtor . Milesi.ro toate drepturile rezervate! | Web: ParkNet 2014