Autentificare
Adresa de Email

Parola

Cerere ofertă


Materiale hidrodiluabil

Materialele  de tratare  solubile în apă  au rolul de a proteja suprafețele înainte de acoperirea cu lazuri.

Materiale de reînnoire și de tratare :

XGC 35
XGC 33
XGC 43/M
XKT 20651


XGC 35 -  Soluții de tratare Hydrocrom 


Prin  XGC 35 peliculele groase de lazuri pot fi tratate cu ușurință. Se recomandă folosirea preparatului de două ori /an (primăvara și toamna).Suprafețele curățate se șterg ușor cu basmaua moale  îmbibată cu  aceste preparate. Prin cele două straturi aplicate anual, suprafețele pot fi protejate de efectele intemperiilor, factorilor externi.

XGC 33 -  Lacuri de reînnoire Hydrocrom

Lacul  XGC 33  este un preparat incolor, rezistent la intemperii, ușor de aplicat prin pensulare.Dacă nu sunt condiții favorabile pentru tratarea suprafețelor cu soluția   XGC 35  atunci structurile pot fi păstrate cu  lacuri de reînnoire.  Cu soluția  XGC 33 se recomandă tratarea suprafețelor odată la  2 ani.

XGC 43/M -  Lazuri  generale de acoperire  prin pensulare

Tipul  43/M s-a dezvoltat în special pentru aplicarea prin pensulare.Se recomandă pentru reînnoirea structurilor căror calitate s-a degradat, sau suprafețelor care s-au  decolorat pe parcursul anilor.Produsul se aplică în 3 straturi.

XKT 20651 -  Vopsele  albe de acoperire  prin pensulare

Tipul  XKT 20651  s-a dezvoltat în special pentru aplicarea prin pensulare, cu grad de luciu mijlociu. Se recomandă tratării de reînnoire a structurilor de exterior alb finisate.Milesi.ro toate drepturile rezervate! | Web: ParkNet 2014